Vinurile noastre cultivate în moșie întruchipează farmecul vibrant și complexitatea podgoriei noastre istorice, exprimând echilibrul și eleganța care indică acest terroir unic. Bucurați-vă de marea varietate de arome și experiențe pe care vinurile noastre vi le oferă dumneavoastră și celor dragi.

Se spune că vinul spumant a fost descoperit și produs pentru prima oară de călugărul Dom Perignon. Povestea spune că Dom Perignon a îmbuteliat vinul de mănăstire mai devreme  și l-ar fi depozitat în beciul acesteia. Din cauza faptului că s-a grăbit procesul, iar temperaturile au fost scăzute în locul de depozitare, drojdiile nu au realizat a doua fermentație înainte de îmbuteliere.

Așadar, odată cu încălzirea vremii, drojdiile au început să fermenteze în sticlă. Deoarece gazele nu puteau fi eliberate, așa cum se întâmplă în procesul de producere al vinului obișnuit, acestea au rămas în băutură.

Cel mai vechi vin spumant pe care istoria vinurilor l-a înregistrat este Blanquette de Limoux, produs în anul 1531 de către călugării Abației Saint Hilaire.

O licoare ce își propune să te poarte într-o călătorie senzorială unică printre arome splendide, dar şi printre paginile istoriei.